Healingbehandlingar & Vägledningssamtal 


 

Boka tid

Shamansk healing

Shamansk healing är en djupgående healing som löser upp trauman och blockeringar som kan ha samlats under flera år. Under en shamansk healing löser jag upp blockeringar som finns i vår aura och i de sju olika chakran där jag sedan fyller på med ljus energi. En shamansk healing ger positiv effekt för den som har många trauman eller har någon form av psykisk ohälsa. Efter en behandling kan det komma fram många känslor och obearbetade minnen men även känslor som trötthet som sedan går över till mer harmoni , frid och lugn.  Genom frigörelse av känslor kan man läka djupa sår som finns inom själen och i våra energikroppar. 

Varmt välkommen!  

 


Reiki Usui / Holy fire

Reiki är en healingbehandling som är stressreducerande och ger avslappning. Det är en healingbehandling som går ner på djupet i en reningsprocess där energin arbetar med att lösa upp blockeringar i de olika chakran och ger inre läkning till situationer och minnen som har samlats i vårt energisystem. Varmt välkommen!


 

Gudinnans vita flamma, Maria Magdalena

Detta är en lugnande healing som ger hamoni och frid. Jag går igenom de olika chakran och auran för att lösa upp blockeringar och fylla på med lugn energi för att skapa balans inom sig själv.

Varmt välkommen!


 

  Privatsittning

  Under privatsittning förmedlas ett helande i situationer och relationer med andevärlden och guide över det du behöver veta just nu.  Under privatsittning sitter jag med papper och penna och skriver ner vad jag får till mig från både andevärlden och från guiderna.  När ni kommer till mig vill jag inte veta något om er situation. 

Varmt välkommen!

Boka tid

OBS!  

  • Åldersgräns 18 år
  • Bokning och betalning sker senast 24 h innan behandling via bokadirekt eller via sms på 0725372218 och betalning sker via swish , faktura eller Qliro